Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,05 Ft
Euró
401,00 Ft
Font
478,67 Ft
Bitcoin
60,663 $

Ázsia Expressz: jön a nagy döntő, igazi dráma várható (videó)

Az Ázsia Expressz idei évada hamarosan véget ér, és kiderül, kik nyeri meg a 15 millió forintos fődíjat, ami nem kis pénz.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Már tudhatjuk, kik lesznek ott a döntőben az Ázsia Expresszben, miután L.L. Juniornak és Dárdai Blankának nem volt szerencséje. Emiatt közvetlen a döntő előtt kellett távozniuk a játékból, ami csak részben volt fájdalmas számukra.

Meglehetősen jól viselték a kiesést, mert nem gondolták volna, hogy eljuthatnak odáig. Krausz Gábor és Mikes Anna már a kezdetektől nagyon erős volt, ami javarészt Annának köszönhető, aki végig jól kezelte Gábor rendszeres kiakadásait, pedig nem egyszer akarta feladni a játékot. Soron kívül Elhunyt egy várandós nő és magzata a szegedi klinikán

Akik a leginkább megérdemelték a döntős szereplést, azok Béres Anették. Az egyetlen női duója a versenynek, akik rendkívül erőssé váltak, és noha eleinte kevésbé drukkoltak nekik a nézők, most pedig már ott tartunk, hogy értük szoríthatnak a legtöbben.

Ők már biztosan nagyon sokat nyertek ezzel a műsorral emiatt, addig Krausz Gábor rengeteg kritikát kapott, megosztóvá vált, ellenben a Dancing with the Starsban mutatott karakterével, ahol a nézők kedvencévé vált. Ma este kiderül, nyernek-e együtt egy újabb műsort, vagy Anették lesznek a befutók.