Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,88 Ft
Euró
400,55 Ft
Font
478,51 Ft
Bitcoin
60,934 $

Rövidesen debütálhat a Grand Theft Auto 6 második trailere

Már azt is tudni, megközelítőleg mikor.

...svg content...Fotó: Rockstar Games
Konzol/Videójátékok
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a Grand Theft Auto 6 várva várt második trailere novemberben érkezhet. Mindezt arra alapozzák, hogy a Take-Two Interactive megerősítette, november 6-án újabb negyedéves eredménybeszámolót tart.

Ugyanakkor a negyedéves eredménybeszámolónak nincs sok köze a trailerhez, így nem is tűnik relevánsnak az értesülés. Mindenesetre, annyi összefüggés mégis akad, hogy mint ismert, a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two Interactive előszeretettel ragaszkodik a dátumokhoz, s mivel az első trailert is novemberben jelentették be tavaly, nem elképzelhetetlen, hogy még idén ténylegesen debütál a második előzetes. Soron kívül Szijjártó Péter elmagyarázta, miért jó Magyarországnak az orosz Gazprommal való együttműködés

Ahogy pedig közeledik az első trailer egyéves évfordulója, a rajongók érthető módon kétségbeesetten várják, hogy többet halljanak vagy lássanak a Grand Theft Auto 6-ról, tekintettel a tényre, hogy sem a Rockstar Games, sem a Take-Two Interactive részéről nem érkeztek új infók a több mint 10 éve fejlesztés alatt álló játékról, sem pedig a második trailerről.

A Game Rant is megjegyezte, amennyiben viszont az idei negyedéves eredménybeszámoló is úgy alakul, mint 2023-ban, úgy a Rockstar Games a Take-Two még aznap megerősítheti a játék második trailerének megjelenési dátumát.

Természetesen ezen információkat is érdemes fenntartásokkal kezelni, egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen kapunk érdemi információt a fejlesztőktől a közeljövőben.