Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,19 Ft
Euró
400,35 Ft
Font
478,89 Ft
Bitcoin
60,897 $

Dancing with the Stars: így táncol Hosszú Katinka (videó)

Hosszú Katinka minden szempontból az egyik legnagyobb meglepetés lehet a Dancing with the Stars idei évadában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje tudni lehetett, hogy Hosszú Katinkát is felkérte a TV2, majd az olimpiai legenda igent mondott. Ezzel élete egyik legnagyobb kalandján vesz részt, és garantáltan sokáig juthat a versenyben, már csak a mögötte állók követők miatt is.

Katinka a TV2-nek elárulta, nem jelent számára fizikális megterhelést a tánc, az sem, hogy napi szinten négy órákat gyakorol. Ő az első a DWS történetében, aki így nyilatkozott, bár tekintve azt, milyen sportolói múlttal rendelkezik, ez nem okozhat nagy meglepetést. Soron kívül Undorító dolgokat művelt óvodáskorú rokonával egy miskolci fiatal

A színpadon viszont annál inkább meglepetést okozhat Katinka, akire sokan kíváncsiak. Suti András a lehető legjobb tanár számára, hamar megtalálták a közös hangot, és minden jel arra utal, hogy jól fognak tudni együttműködni.

András szerint Katinka rettentően gyorsan tanul, ami a lehető legjobb hír, ráadásul azzal sem kell foglalkoznia a táncosnak, hogy pihenjenek. Az alább látható videóban már Katinka is feltűnik, aki szép lassan táncosnak is mondhatja magát.