Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,19 Ft
Euró
400,35 Ft
Font
478,89 Ft
Bitcoin
60,897 $

Marco Rossi szigorú szabályokat vezetett be a magyar válogatottnál, Sallai Roland árulta el a részleteket

A játékos elárulta, milyen változtatásokat eszközölt a szövetségi kapitány.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sallai Roland az M4 Sportnak adott interjújában árulta el, hogy Marco Rossi szigorúbb szabályokat vezetett be a labdarúgó-válogatottnál. A Galatasaray játékosa a magyar nemzeti csapattal készül Telkiben a közelgő, Hollandia elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre.

A játékos az M4 Sport Facebook-oldalán közzétett videójában árulta el, milyen változtatásokat eszközölt a szövetségi kapitány a magyar válogatottban. Soron kívül Undorító dolgokat művelt óvodáskorú rokonával egy miskolci fiatal

„Új szabályok vannak Telkiben, oda kell figyelni az ilyen külön programokra, most már nem lehet annyit lábteniszezni, pingpongozni, kosarazni, mint korábban, de azért erre is szakítunk néha egy kis időt…
Nagyon szeretem a lábteniszt, kicsiként is rengeteget játszottam apukámmal, nagybátyámmal, itt a válogatottban meg általában Szoboszlaival szoktam párban lenni, nem nagyon akad ellenfelünk”

– fogalmazott Sallai.

A magyar válogatott a Hollandia elleni mérkőzést követően október 14-én, hétfőn Bosznia-Hercegovina ellen játszik idegenben, szintén a Nemzetek Ligája keretében. Két forduló után a csapatnak egy pontja van a csoportjában.