Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,85 Ft
Euró
400,07 Ft
Font
478,37 Ft
Bitcoin
60,809 $

Deutsch Tamás: Magyar Péter és a Tisza Párt nem a magyarok oldalán áll

A Fidesz politikusa szerint Magyar Péter és a Tisza Párt Brüsszel, és nem a magyar emberek oldalán áll.

...svg content...Fotó: Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselõcsoportjának vezetõje sajtótájékoztatót tart a magyar uniós elnökségi programról szóló vita után Strasbourgban 2024. október 9-én. MTI/Bodnár Boglárka
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Több mint 3 órán át zajlott a vita szerdán Strasbourgban, melynek ideje alatt Magyar Péter is felszólalt, és szemtől szemben üzent Orbán Viktor miniszterelnöknek. Később a kormányfő Magyar diszkós ügyére is reagált, ami továbbra sem ért véget, zajlik a nyomozás.

Dömötör Csaba ennek kapcsán mondta azt a felszólalása alatt, hogy mindenki vigyázzon a mobiltelefonjára, ha Magyar Péter közelében vannak. Deutsch Tamás pedig úgy fogalmazott, a Tisza Párt vezetője bajban van, illetve agresszíven viselkedik, miközben a mentelmi joga mögé bújik.

Deutsch csütörtök reggel is jelentkezett egy bejegyzéssel a Facebook oldalán, és hangsúlyozta, nem helyes, ha egy magyar képviselő az Európai Parlamentben a saját hazáját támadja. Ebben az esetben elsősorban Magyar Péterre gondolt, kiemelvén, hogy a kormány a magyar emberek oldalán áll.

„Nem helyes, ha egy magyar képviselő az EP-ben a saját hazáját támadja. Tegnap mindenki láthatta, a magyar kormány a magyar emberek oldalán, Magyar Péter és a TISZA Párt pedig Brüsszel oldalán áll. Ennyi.” – írta a bejegyzésében Deutsch Tamás.