Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,44 Ft
Euró
398,88 Ft
Font
476,54 Ft
Bitcoin
60,860 $

Tragédia: holtan találtak rá a görög válogatott játékosára

31 éves korában érte utol a halál a játékost, akinek tragédiája az egész futballközösséget megrázta.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

George Baldockon már nem lehetett segíteni, a Panathinaikosz játékosa a medencéjében hunyt el szerdán. A 31 éves angol születésű jobbhátvéd az otthonában vesztette életét Athén déli részén, amiről az ANA állami ügynökség is beszámolt.

A CNA azt írja, a görög liga mellett több csapat is kifejezte a részvétét a történtek miatt. Az ERT állami televízió szerint a játékos a medence alján volt, amikor rátaláltak, és egy üveg alkoholt is találtak a helyszínen. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Úgy tudni, hogy a játékos külföldön tartózkodó felesége riasztotta a lakóhely tulajdonosát, miután nem tudta elérni a férjét telefonon. A Panathinaikosz játékosa csak májusban csatlakozott a klubhoz, miután hét éven át a Sheffield Unitednél játszott, ami az előző szezonban kiesett az első osztályból.

Egyre többen fejezik ki a részvétüket a játékos tragikus halála kapcsán a közösségi médiában. A Sheffield United saját halottjaként tekint rá, sokat köszönhettek egymásnak, és nehéz volt számukra a búcsú, de akkor még senki sem gondolta, hogy a védő ilyen fiatalon hajtja örök álomra a fejét.

A boncolást követően kiderülhet, pontosan mi történhetett, de az idegenkezűség kizárható. Egy pillanatnyi rosszullét is okozhatta a játékos hirtelen halálát, ugyanakkor a helyszínen talált alkoholos üveg más forgatókönyveket is előrevetíthet.