Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,35 Ft
Euró
398,76 Ft
Font
476,23 Ft
Bitcoin
61,848 $

Ázsia Expressz: óriási sokk, a legerősebb páros esett ki a döntő előtt

Ördög Nóri jelentette be, hogy ki az a páros, aki számára véget ért az Ázsia Expressz, röviddel a döntő előtt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Összességében mind a négy páros megérdemelné a döntős szereplést, de ez nem lehetséges. Csak két duó vesz rész az egész napon át tartó döntőben, melynek végén az egyik sztárpáros nagyon szomorú lesz, mivel csak a győztes kapja meg a 15 millió forintot.

Krausz Gáborék, L.L. Juniorék, Szuperák Barbiék és Béres Anették voltak versenyben egymással, ám az egyik duó számára most véget ért a menetelés. Röviddel a döntő előtt szálltak ki, és mint mindig, Ördög Nóri, az Ázsia Expressz állandó műsorvezetője közölte a drámai hírt. Soron kívül Vitézy Dávid visszaszólt Lázár Jánosnak: javaslom egy hársfatea elfogyasztását

Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint L.L. Junior és Dárdai Blanka már biztosították a helyüket a TOP-3-ban, így Barbie-ék és Anették között dőlt el a kérdés, ki az a páros, akinek azonnal haza kell térnie, nincs esélyük a végső győzelemre.

Barbie és Anett fej-fej mellett küzdött az utolsó helyen, annak ellenére is, hogy Anett minden előnyt megkapott Emese által, annyira jól teljesített a barátnője. Végül óriási meglepetésre Barbie és Jolly búcsúztak, akik szinte az egész játék alatt a legerősebbek voltak. Jolly olyasvalamit érzett emiatt, mint azelőtt soha, érthető volt a fájdalmuk és a csalódottságuk, ott lett volna a helyük a végén.

Terrortámadást tervezett egy afgán férfi az amerikai elnökválasztás napjára

Kiemelten súlyos büntetés várhat az afgán férfire, aki terrortámadást tervezett az amerikai elnökválasztás napjára.