Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
399,36 Ft
Font
476,49 Ft
Bitcoin
62,281 $

Manfred Weber szerint Magyar Péter le fogja győzni Orbán Viktort

Manfred Weber minden eddiginél jobban tette egyértelművé, milyen ellenszenvet érez Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel szemben.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök ismerteti a magyar uniós elnökség programját az Európai Parlament ülésén Strasbourgban 2024. október 9-én. MTI/Purger Tamás
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Manfred Weber láthatóan nem kedveli a magyar kormányt, és igyekszik minden alkalommal éles kritika alá vonni azt. Így tett Strasbourgban is, támogatván Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét, aki hasonlóan érez a kormányfővel szemben.

Weber szintén felszólalhatott az ülésen, melynek ideje alatt szinte mindennek elmondta Orbán Viktort, aki sokszor csak mosolygott ezen. Röviddel azelőtt a miniszterelnök beszélt nyíltan Európa hanyatlásáról, a súlyos problémákról, és arról, hogy ébresztőt jött fújni. Soron kívül Deutsch Tamás a beszédében: „Magyar Péter bajban van, és agresszíven viselkedik”

Weber a felszólalása alatt kijelentette, szerinte Magyar Péter le fogja győzni Orbán Viktort, és hozzátette, a kormányfő tudja, hogy a Tisza Párt vezetője a jövő. Látván, hogy mennyien állnak a Fidesz mögött, a párt támogatóit, sokan vannak, akik vitatkoznának Weber kijelentésével, de ez is csak azt jelzi, hogy szorosabb választás várható 2026-ban, mint korábban.

Ursula von der Leyen szintén Orbán Viktort kritizálta, aki szerinte szándékosan ragaszkodik az orosz megállapodásokhoz.

Dömötör Csaba Magyar Péterről: „A mobiltelefonjukra minden percben vigyázzanak”

Dömötör Csaba szintén felszólalt Strasbourgban, és Magyar Péterről, a Tisza Párt vezetőjéről üzent a tömeg előtt.