Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,95 Ft
Euró
399,44 Ft
Font
476,70 Ft
Bitcoin
62,320 $

Szentkirályi Alexandra Magyar Péternek: „Mi bajod a nőkkel?”

Szentkirályi Alexandra éles kritikákat fogalmazott meg Magyar Péterrel szemben, ezúttal a nőkkel való bánásmódja kapcsán.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, Rost Andrea operaénekes és Nagy Ervin színművész (b-j) a párt rendezvényén a budapesti a MOM Sport rendezvényközpontban 2024. július 6-án. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Magyar Péter volt felesége és a legutóbbi barátnője is súlyos állításokat tett a Tisza Párt vezetőjéről. A két interjú között még egy év sem telt el, illetve itt van a diszkós ügy, amiért a Fidesz meg akarja vonni Magyar mentelmi jogát, amiről az Európai Parlamentben fognak dönteni.

Deutsch Tamás minden parlamenti képviselőnek levelet írt és videót küldött a diszkós ügyről, míg Szentkirályi Alexandra legutóbb megkérdezte Magyar Pétert, mégis mi a baja a nőkkel. Péter, mi bajod a nőkkel? Miért csinálod ezt állandóan?” – tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra a Facebook oldalán. Soron kívül Földön kívüli élet keresésére indul a NASA hamarosan

„De Péter, ez sok! Kizárni egy tárgyalásról egy társelnököt, mert nő… A házassági évfordulójára elutazó szerkesztő asszonyt támadni, mert nem veled tüntet… Ez nagyon nem oké. Ráadásul Péter, valljuk be, nem ez az első eset, hogy lekezeled a nőket.”

Azt mondta, a fővárosban ugyanezt csinálja, ahol nem engedi nyilatkozni a Tisza Párt frakcióvezető asszonyát. „Péter, ilyet nem engedhetsz meg magnak, sem férfiként, sem politikusként. Bánj tisztelettel a nőkkel!”

Egyelőre nem érkezett reakció erre Magyar részéről, de mivel komoly a téma, valószínűleg muszáj lesz rá valamit mondania. Jelenleg az Orbán Viktor elleni vitára készül, aki válaszolhat neki pár kérdésre, felvetésre, kritikára, támadásra.

Orbán Viktor reagált a DK-s akcióra: „Egy újabb DK-s pojáca”

Orbán Viktor miniszterelnöknek megvan a véleménye a DK akciójáról, ami sokak szerint inkább kínos volt, mint hatásos.