Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,95 Ft
Euró
399,44 Ft
Font
476,70 Ft
Bitcoin
62,320 $

Születésnapján hagyták el Molnár Anikót, álmai utazásáról is lemaradt emiatt

Már régóta tervezgette, hogy a negyvenes éveit külföldön búcsúztatja majd el, de ezt nem sikerült megvalósítania.

...svg content...Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Cool
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Molnár Anikó a 49. születésnapja alkalmából el akart utazni egy egzotikus helyre nyaralni, ám a dolgok végül máshogy alakultak. A Borsnak nyilatkozva elmondta, mi is történt az utazás előtt. Mint kiderült, egy régebbi ismerőséhez romantikus szálak kezdték fűzni, és a férfival közösen indultak volna útnak, amikor is zátonyra futott a kapcsolatuk.

A szőkeség a baráti körében ismerte meg az illetőt, és reménykedett benne, hogy ő lehet az, akivel egy romantikus nyaralásra repül a szülinapján. Anikó a lapnak azt is elárulta, mi siklott félre. „Lett volna valaki, akivel elutaztam volna, de végül itthon maradtam, amire megvolt az okom. Régóta ismertem már ezt a srácot, akiről szó van” – kezdte. Soron kívül Földön kívüli élet keresésére indul a NASA hamarosan

Mint fogalmazott, az utóbbi időben egyre gyakrabban történtek súrlódások közöttük. „Nekem pedig arra nincs szükségem, hogy ahelyett, hogy eltöltenék egy csodálatos hetet egy szép helyen, vitatkozzak valakivel. Inkább itthon maradtam…” – vallotta be. Molnár Anikó számára mindez nagy csalódás volt, hiszen régóta tervezte az utat.

Elmondása szerint az volt minden álma, hogy a negyvenes éveit külföldön búcsúztassa el, de sajnos ez nem valósulhatott meg. Ennek ellenére igyekszik pozitív maradni, már most vannak tervei a következő évre. „Jövőre ötvenéves leszek, hiszek benne, hogy az a születésnapom mindennél boldogabb lesz” – jegyezte meg a Borsnak, amiből a Blikk szemlézett.

Anikó egyébként korábban arról is beszélt, hogy egy férfi 20 milliót ajánlott neki egy vacsoráért. Állítása szerint az illető nagyon kitartó volt, hónapokon át kérlelte, hogy menjen el vele vacsorázni, amelyért jelentős összeget lett volna hajlandó fizetni. Arról, hogyan reagált minderre a szőkeség, ebben a cikkben írtunk bővebben.

Orbán Viktor reagált a DK-s akcióra: „Egy újabb DK-s pojáca”

Orbán Viktor miniszterelnöknek megvan a véleménye a DK akciójáról, ami sokak szerint inkább kínos volt, mint hatásos.