Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,41 Ft
Euró
402,12 Ft
Font
479,23 Ft
Bitcoin
63,641 $

Szabó Zsófi formájától azonnal zavarba jössz

Nem is lehet kérdés, hogy Szabó Zsófi lesz az idei Dancing with the Stars legformásabb sztárja, aki Andrei Mangrával a döntőig juthat.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Zsófi számára eddig nagyon jól sült el a TV2-es váltás, ami egyúttal egy visszatérés is. Korábban már volt tagja a csatornának, és jelenleg is az egyik arca a kereskedelmi televíziónak, mely nagy harcot vív a riválissal.

Zsófi a Mokka műsorvetője, és azzal, hogy igent mondott a Dancing with the Stars ötödik évadára, talán minden eddiginél elfoglaltabbá vált, ami nem csoda, mert napi szinten több óra gyakorlást igényel mindez. Soron kívül Jön a szuperdrága új iPhone-család? Sajtóértesülések szerint ez a széria váltja Plus készülékeket

A lehető legjobb kezekben van, Andrei Mangra óriási táncos, talán mindenki vele táncolna a legszívesebben, de ez nem lehetséges. Ebből a szempontból Zsófi kiváltságosnak érezheti magát, és már most nagyon jó a kapcsolat közöttük.

Ami pedig Zsófi formáját illeti, nem kell igazán magyarázni, érdemes vetni rá egy pillantást. Igazi táncos forma, többek között videón is láthatjuk ezt. A videót és a fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg a táncpróbát követően.