Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,11 Ft
Euró
401,97 Ft
Font
478,66 Ft
Bitcoin
62,899 $

Megasztár: a válogatók egyik legszebb versenyzője, Marics Peti elolvadt tőle (videó)

Marics Peti is felkapta a fejét a fiatal versenyzőre, aki egyúttal az egyik legszebb jelentkezője is volt a Megasztár válogatójának

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Andrea csak 20 éves, Budapestről érkezett, és pillanatok alatt padlót fogtak tőle, annyira szép és különleges. Marics Peti azonnal zavarba jött, máris a rajongójává vált a lánynak, aki egy igazi természetes szépség.

A Valmar énekese csak kereste a szavakat, de azokat nem nagyon találta, ami érthető, mivel a fiatal versenyzőnek igen erős a kisugárzása, és nyilván tisztában van azzal, hogy mennyire szép. Ettől függetlenül nem bízza el magát, noha bármelyik férfit az ujjai köré tudná csavarni. Soron kívül 33 éve történt rejtélyes gyilkossági ügy végére tett pontot a rendőrség

Egy nagy szépségversenyen is elindult már, ahol döntős lett. Jelenleg főiskolán tanul, óvoda-pedagógus szakra jár, mely ugyancsak megmutatja, milyen lelke van, mert ez egy nagyon szép hivatás, sok fiatal vehetne róla példát.

Papp Szabi viccesen megjegyezte, ezek után biztosan lesz Valmar-koncert azon a főiskolán, ahová a lány jár. Az értékelésnél Peti kissé belezavarodott a mondanivalójába, amin egyszerre kezdett el nevetni a helyszínen lévő közönség.

Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely Orbán Viktort másolja

Ugyanakkor pár pozitívumot is megemlített.