Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,96 Ft
Euró
401,27 Ft
Font
479,61 Ft
Bitcoin
62,693 $

Nagyon nagy durranásra készülhet a Sony a PS5-tel ezen a héten

Olyan információk kerülhetnek leleplezésere szerdán, amikről még a dolgozók többsége sem tud. Emiatt rendkívül izgatott a vezetőség, így szinte biztosan sok újdonság vár még ránk.

Smart
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Olyan információk kerülhetnek leleplezésere szerdán, amikről még a dolgozók többsége sem tud. Emiatt rendkívül izgatott a vezetőség, így szinte biztosan sok újdonság vár még ránk.

A Microsoft egyelőre előrébb jár, mint a Sony, mivel sokkal több információt tett elérhetővé a Series X-ről és a Series S-ről. Többek között már a megjelenési dátumot és az árat is ismerhetjük, ami nem hátrány… Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Hamarosan a japánoknak is lépniük kell, amit minden bizonnyal ezen a héten meg is fognak tenni. Mint arról korábban már a liner.hu is beszámolt, a Sony ezen a héten szerdán tartja meg a következő nagy PS5-tel kapcsolatos eseményét.

Az esemény középpontjában az új játékok lesznek, ugyanakkor a Game Rant is rámutatott egy érdekes részletre, ami pedig arról árulkodik, hogy szerdán igen nagy dolgok kerülhetnek leleplezésre, vagy később ezen a héten.

A PlayStation rajongói azután váltak igazán izgatottá, amikor kiszúrtak egy tweetet, mely Jeremie Voillot nevéhez fűződik, aki a PlayStation hangtervezéséért felel. A vezető beosztásban dolgozó szakember azt mondta, izgatott a szerdai esemény miatt, mivel még az alkalmazottaik sem láttak mindent.

Sőt, úgy fogalmazott, biztos benne, hogy még ő maga is meg fog lepődni azon, amit be fognak mutatni. A Sony számos olyan titokkal rendelkezik, amit a vezetőségen belül sem tudhat mindenki. Ez javarészt a szivárogtatások megakadályozása miatt van, amiből bőven kijutott a rivális részéről, és emiatt a Microsoft előrébb hozhatta a bejelentéseit.

Lehet néhány igazán innovatív megoldása a PS5-nek, amiről még csak nagyon kevesen tudnak. Kiindulva abból, amit eddig láthattunk az új kontrollerről, minden okunk megvan a bizakodásra, és a konzol méltó ellenfele lesz a Series X-nel és a Series S-nek, valamint az állítólagos később érkező Series V-nek.

Az egyik legfoglalkoztatottabb kérdés, hogy mi lesz az új Silent Hill játékkal. Ez lehet a Sony egyik legnagyobb húzócíme. Sok pletyka jelent meg a megjelenésről, amit állítólag el kellett csúsztatni. Szerdán talán erről a játékról is kiderülnek részletek…

A másik ilyen nagy cím a God of War 2 lehet, ami iránt ugyancsak hatalmas az érdeklődés. Erre utaló rejtélyes jelek is vannak, de nincs egyértelmű bizonyíték arra vonatkozólag, hogy bármilyen bejelentés is úton lenne.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.