Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Sztárbox: Sánta Laci parádés volt, legyőzte a sokkal fiatalabb Pachert Balázst

A Sztárbox első mérkőzésén Pachert Balázs és Sánta Laci küzdött meg egymással, ami egyúttal a generációk csatája is volt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Balázst mindenki ismeri az országban a cipőboltja miatt, amiből már kettő is van, addig Laci már régóta pályán van színészként. Korábban a Farm VIP-ban szerepelt, amit akár meg is nyerhetett volna, ám nem állt mellé a szerencse.

A két versenyző pehelysúlyban csapott össze egymással, és ami biztosan közös bennük, az a tisztesség. Két nagyon tisztességes karakterről van szó, akik számára a becsület és az egyenesség az első, viszont itt most igazi ellenfelek voltak. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Az első másodpercektől bokszot láthattunk, Balázs remekül kezdett, viszont utána Laci vette át az irányítást, kiegyenlítettnek tűnt a menet. Az viszont tisztán látszott, hogy Balázs ütőereje erősebb, és erre mindenképpen építhetett, valamint arra, hogy technikában is jobbnak tűnt az ellenfelénél, legalábbis az elején.

Sánta Laci mindenkit meglepett

A második menet Lacié volt, aminek végén bevitt három igen tiszta és kemény találatot. Hiába a korkülönbség, a fiatal ellenfél nem tűnt versenyképesebbnek állóképességben, majd a harmadik mentben Laci szabályosan nekiment Balázsnak. Ez megint egy olyan menet volt, ami a színésznél landolt, rendkívül okosan bokszolt.

Nem kezdődött jól Balázsnak az utolsó menet, még rá is számoltak, amit nem értett. Egyetlen esélye maradt, mégpedig az, hogy kiüsse Lacit, és mivel ez nem történt meg, a színész jutott tovább egyhangú pontozással. Hiába írták le sokan, megmutatta, hogyan kell bokszolni egy esélyesebbnek tartott fiatal ellenféllel szemben.

Laci hálás Balázsnak, hogy egy kemény meccset vívhattak, mert erre készült, és ebben is bízott. Balázs fair módon gratulált Lacinak, köszönetet mondott az RTL-nek a lehetőségért, viszont megjegyezte, nem számított semmire, mivel ez volt az első bokszmeccse. Edzője, Golyó úgy érzi, sokkal több van Balázsban, mint azt most mutatta, szerinte a védekezésen ment el, alapvető hibákat vétett a fiatal.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.