Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,798 $

Ma este a Sztárboxban Noszály, Sánta Laci és Király Viktor is ringbe száll

Izgalmas mérkőzések várnak ránk, egyrészről a generációk harca is, hiszen Pachert Balázs messze fiatalabbként lép ringbe, de Sánta Lacit sem lehet leírni.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Már csak amiatt sem, mert nem egy mérkőzés bizonyította, hogy nem a korkülönbség jelenti a legnagyobb hátrányt. Sőt, igazán nem is számít, ha valaki komolyan vette az edzéseket, és elnézve a mai párosításokat, nem fogunk unatkozni.

Sánta Laci és Pachert Balázs csatája lehet az első vasárnap este, és ugyan a női mezőnyből ma egy páros sem száll ringbe, nincs okunk panaszkodni. Herceg is igent mondott a Sztárboxra, ahogyan ellenfele, Király Viktor is, aki nem kevés plusz kilótól vált meg ennek kedvéért. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Az ő csatájuk sem lefutott, míg Noszály Sándor és Pulai Imre másodszorra fognak bokszolni. Ők lesznek a nap legjobban várt meccse, és Noszálynak fel kell kötnie a gatyáját, mert Pulai hatalmas erővel képes ütni, addig az egykori teniszbajnok ügyesen hajol el és bírja a pofonokat.

19 óra 30 perctől kezdődik a következő felvonás, négy olyan sztárral, akiknek ez lesz az első fellépésük ebben a formában. Talán a kiütések sem maradnak el, eddig még mindig Kabát vezet ebben, aki tavaly félelmetes módon rogyott össze Rácz Jenő ütésétől.

Egyre több a spekuláció Harry herceg és Meghan Markle esetleges válása kapcsán

Meg nem erősített források szerint feszültség tapasztalható Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.

Visszatért a győzelem útjára az Újpest, kiesőhelyen a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán kapott ki az Újpest ellen, akik két nyeretlen meccs után tudtak nyerni, és ott vannak az 5. helyen.