Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,079 $

Videón a Vinicius Junior hatalmas gólja a Real Madrid meccséről

Rendesen elsült V. Junior lába a Villarreal elleni spanyol bajnokin, amiből a forduló gólja is lehet, és egyúttal nagyon fontos is volt.

...svg content...Fotó: Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetõedzõje irányítja a csapat edzését a varsói Nemzeti Stadionban 2024. augusztus 13-án. A Real Madrid augusztus 14-én az Atalantával mérkõzik a labdarúgó Európai Szuperkupáért. MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Villarreal legutóbb a Real Madrid otthonába látogatott, és miután csak 1 pont volt közöttük a különbség, akár még a 2. helyre is feljöhettek volna a Barcelona mögé, akik eddig egy meccs kivételével mindig nyertek.

A Real Madrid ugyan egyelőre veretlen, már három döntetlen is áll a nevük mellett. Ez most nem fért volna bele, és ennek megfelelően játszottak, aminek a végén boldogan távozhattak, otthon tudták tartani a 3 pontot, ami egy rendkívül fontos 3 pont volt. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Ancelotti csapata összességében nem játszott rosszul, és noha a Villarreal előtt is adódtak lehetőségek, nem tudtak azokkal élni. Valverde szerezte meg a korai vezetést, míg a hajrá előtt V. Junior köszönt be egy parádés találattal, mely szintén helyet kapott az összefoglaló videóban.

Érdemes megnézni a felvételeket, már csak a hangulat miatt is. Most pedig már a Barcelonán a sor, hogy hozza a kötelezőt, miután már a Madrid is 21 pontos, akik hátradőlve várhatják a katalánok meccsét, bízván abban, hogy pontokat hullajtanak.

A Real Madrid már 41 meccs óta veretlen a ligában, egészen elképesztő sorozat az övék. 30 győzelmet és 11 döntetlent hoztak össze ezen a 41 mérkőzésen, így folytatódik a kivételes sorozatuk a LaLigában.

Videón a Vinicius Junior hatalmas gólja a Real Madrid meccséről

Rendesen elsült V. Junior lába a Villarreal elleni spanyol bajnokin, amiből a forduló gólja is lehet, és egyúttal nagyon fontos is volt.