Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,331 $

Cristiano Ronaldo nem bír leállni, megint gólt szerzett

Cristiano Ronaldo kirobbanó formában van, ismét betalált, ezúttal az Al Nassr vezető gólját szerezte a szaúdi bajnokságban.

...svg content...Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntõjében játszott Portugália - Franciaország mérkõzés elõtt a hamburgi Volkspark Stadionban 2024. július 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo valóban komolyan gondolja, hogy elérje az 1000. gólját, már 900 felett jár. Egyedül a kora akadályozhatja meg ebben, ám mivel rendkívüli a formája, hiába 39 éves, még a 40-es éveiben sok gólt szerezhet.

Egyelőre nem írta alá az új szerződését az Al Nassr vezetőségével, ami csak idő kérdése lehet, miután nagyon jól érzi magát Szaúd-Arábiában és a csapatnál. A valaha volt egyik legnagyobb fizetés az övé, többek között ez is motiválhatja. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Legutóbb hazai pályán játszott az Al-Orobah ellen, akik nemigazán tudtak mit kezdeni az ellenfelükkel. Ronaldo már a 17. percben megszerezte a vezetést büntetőből, majd a Liverpool és a Bayern korábbi csatára, Mané megduplázta az előnyt, valamivel több mint 10 perccel később. A 71. percben ismét góllal örvendeztette meg a közönséget, így minden eldőlt.

Hat meccset követően 14 pontos az Al Nassr a 3. helyen a 15 pontot gyűjtött Al-Ittihad mögött, míg az Al-Hilal úgy vezet 100%-os mérleggel, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak, és továbbra is ők a favoritok.

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.