Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Rendkívül nehéz meccs vár a Real Madridra szombat este, élőben adja a tv

A Real Madrid igazi rangadót játszik szombat este, és benne van a pakliban, hogy újabb pontokat veszítenek.

...svg content...Fotó: Kylian Mbappé, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt lõtt a labdarúgó Európai Szuperkupa Real Madrid-Atalanta mérkõzésen a varsói Nemzeti Stadionban 2024. augusztus 14-én. MTI/EPA/PAP/Piotr Nowak
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Real Madrid számára nem éppen úgy indult az új szezon a spanyol bajnokságban, mint azt várták volna. Ancelotti a valaha volt egyik legerősebb keretét kapta, élen Mbappéval, de távolról sem tudják azt a formát hozni.

Időre lehet még szüksége az olasznak, ameddig megtalálja az ideális rendszert. Korábban is láthattunk már hasonlót Madridban, nem mindig tudnak együtt játszani a legmagasabb szinten a világsztárok, de azok az idők már elmúltak, amikor Ronaldo, Beckham, Raul, Figo, R. Carlos, Zidane és a többi nagy egyszerre voltak a pályán. Soron kívül Új hírek érkeztek a budapesti második világháborús 1 tonnás bombáról

8 forduló követően a Barcelona vezeti a bajnokságot 21 ponttal, egyetlen vereséggel. A Real Madrid ugyan még nem kapott ki, a három döntetlen miatt lépéshátrányba került, és 18 egységgel vágott neki a hétvégének.

Az a Villarreal lesz az ellenfelük szombat este a Bernabeuban, akik mindössze 1 ponttal vannak a Madrid mögött. Meglepően erősek, emiatt egy igen élvezetes meccs várhat ránk, aminek így is a madridiak az esélyesei. A spanyol bajnokit a Spíler 2 fogja közvetíteni élőben 20 óra 55 perctől.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.