Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Ázsia Expressz: kamerák előtt tört meg a versenyző, haza kell mennie (videó)

Zsigmond Angi nagyon szomorú volt, de egyúttal boldog is, mert egy ideje honvágyat érzett, és sok élményre tett szert.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Hamarosan véget ér az Ázsia Expressz új évada, aminek Tajvanban lesz a döntője. Egyelőre nem tudni, kik lesznek ott a fináléban, többek között Béres Anették is esélyesek erre, akik már most sokkal tovább jutottak, mint gondolták.

Krausz Gáborék is esélyesek, akik elismerték, voltak igazán nehéz pillanataik. Gábor nem egyszer akart hazamenni, míg Mikes Annánál betelt a pohár Szuperák Barbie miatt, aki kétszínűnek nevezte őket, és ez olyasvalami, amit nem tűr el, szerinte nem igaz az állítás. Soron kívül Új hírek érkeztek a budapesti második világháborús 1 tonnás bombáról

Zsigmond Angi volt talán a legmegosztóbb karaktere a műsornak, és már ő sincs versenyben. Rengeteg támadást kapott az adások alatt, jobban járt volna, ha egyetlen kommentet sem olvas el, mert csak úgy zúdították rá a negatívumokat.

Úgy érzi, rajta ment el az egész az utolsó hajszán, ugyanakkor örül, hogy hazamehet. Annak pedig még jobban, hogy a verseny alatt jobban megismerhette a kedvesét, és közben új emberekkel beszélgethettek, akik az ellenfeleik voltak az Ázsia Expresszben.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.