Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Menczer Tamás szerint Magyar Péter felhasználta Varga Juditot a meggazdagodásához

Menczer Tamás sok hasonlóságot lát Gyurcsány Ferenc és Magyar Péter között, például a meggazdagodásukat illetően is.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (k) és Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere (b) kezet fog a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülése előtt Városháza dísztermében 2024. október 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Deutsch Tamás korábban úgy nyilatkozott, hogy Magyar Péter lett az új Gyurcsány Ferenc, és a Tisza Párt az új DK. Egyre szorosabb a harc a Fidesz és a Tisza Párt között, egyikük sem fogja hanyi magát, míg a többi már a legjobb esetben is csak a morzsákon marakodhat egymással.

Magyar Péter egy friss felmérés szerint még a Tisza Párt szavazói között is megosztó személyiség. A párt elnöke legutóbb a szombati tüntetés kapcsán üzent, amire rengeteg embert vár a közmédia óbudai helyszíne elé. Soron kívül Új hírek érkeztek a budapesti második világháborús 1 tonnás bombáról

Talán Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója illeti a legélesebb kritikákkal, és ez most sem volt másképp. Ezúttal arról beszélt, hogy szerinte Magyar Péterhez hasonlóan Gyurcsány Ferenc is felhasználta a feleségét a meggazdagodáshoz, amire lehetséges, lesz válasza az érintett feleknek.

„Hasonlóságok és különbségek. Magyar Péterhez hasonlóan Gyurcsány Ferenc is felhasználta a feleségét a meggazdagodásához. Igaz, ő nem hallgatta le. Mindegy ki éppen a soros, le fogjuk győzni!” – írta a Facebook oldalán Menczer Tamás.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.