Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt elnöke nyilatkozik a sajtónak a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülése után a Városházán 2024. október 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter ma délután a Kunigunda útjára hívja az embereket demonstrálni a közmédia épülete elé, amire a rendőrség is felkészül a protokollnak megfelelően. A Tisza Párt elnöke nyílt levelet írt a közmédia vezérigazgatójának, Papp Dánielnek, akit egyúttal felszólított.

„Ma hatalmas tömeg fog demonstrálni az ön által vezetett, évi 140 milliárd forint adófizetői pénzből kitartott propagandagyárnál. Tegnap este személyesen kerestem önt a Kunigunda útja 64. szám alatt, de sem ön, sem a sameszai nem tartózkodtak az épületben.” – írta a levelében Magyar, akit várhatóan kiad a magyar hatóságoknak az Európai Parlament a diszkós ügy miatt, melynek kapcsán számtalan információ látott napvilágot. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

„Mivel átadni nem tudtam, kiragasztottam a főbejáratukhoz a magyar emberek millióinak 16 pontos követelését a “köz”média valódi közszolgálati médiává alakításáról.” – tette hozzá Magyar, aki felszólította a közmédia vezetőjét, hogy a demonstráció végeztével biztosítsa annak lehetőségét, hogy élőben szólalhasson meg a csatornán.

Élő közvetítést akar az M1-től

„Felszólítom, hogy ma este, a demonstráció végeztével biztosítsa annak lehetőségét, hogy a mára már több millió honfitársunk által támogatott, legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként élő megszólalási lehetőséget kapjak a vonatkozó jogszabályok alapján.” – írta a Facebook oldalán.

Magyar többek között azt akarja, hogy beolvashassa a 16 pontot, miközben békés demonstrációról beszél. Hogy ez mennyire lesz békés vagy sem, egyelőre nem tudni, a tömegtől függ, azoktól a személyektől, akik megjelennek az eseményen.

„Biztosítsa annak lehetőségét, hogy beolvashassam a 16 pontot és beszélhessek hazánk valódi állapotáról. A mi demonstrációnk békés lesz, de határozott, nem fogjuk hagyni, hogy minden úgy menjen tovább, ahogy eddig folyt. Nem fogjuk elfogadni, hogy az önök intézményében továbbra is csak aljas hazugságok és uszítások hangozzanak el. Nem fogjuk hagyni, hogy a “köz”média műsorait a továbbiakban is a Karmelita Palotában szerkesszék és minden műsor a Propaganda Minisztérium iránymutatása mellett készüljön.” Magyar szintén felszólította a közmédiát, hogy a televízió közvetítse élőben a demonstrációt.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.

Pusztulnak a halak a Kaposon és a Sión, olajos szennyezés okozza a problémát

Az elmúlt napokban több horgász is a Kapos-folyón és a Sió-csatornán észlelt halpusztulásról számolt be, és mostanra részben kiderült, mi áll a háttérben.