Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Videón a Debrecen drámai veresége a Puskás Akadémia ellen

Még csak szerencséje sincs a Debrecennek, akik ha így folytatják tovább, a kiesés ellen kell küzdeniük, ami messze nem szerepelhetett a terveik között.

...svg content...Fotó: Pécsi Ármin, a Puskás kapusa a labdarúgó Konferencia-liga selejtezõjének 4., utolsó fordulójában játszott Puskás Akadémia - Fiorentina mérkõzésen a felcsúti Pancho Arénában 2024. augusztus 29-én. A Puskás Akadémia az idegenbeli 3-3 után otthonában 1-1-re végzett, majd tizenegyespárbajban 5-4-re kikapott, így kiesett. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az NB1 új szezonja előtt reális célként fogalmazódott meg a Debrecenben az, hogy a legjobb helyekért, a dobogóért küzdjenek. A bajnoki cím megszerzése kevésbé tűnt reálisnak, már csak a Ferencváros fölénye miatt is.

Arra azonban egy szurkoló sem számított, hogy a kiesés ellen fognak küzdeni. Márpedig az elmúlt öt mérkőzésből négyet elbuktak, legutóbb a Puskás Akadémia ellen idegenben. Közel járt a pontszerzéshez Máté Csaba csapata, de egy kései góllal a PAFC otthon tartotta a 3 pontot. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

A DVSC edzője joggal nyilatkozott csalódottan, addig a PAFC ott van a 2. helyen és ugyanannyi pontot számol, mint a Ferencváros, de a címvédő két mérkőzéssel kevesebbet játszott. A DVSC pedig 9. 7 ponttal, ami nagyon kevés.

„Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, az ellenfél megnehezítette a dolgunkat. Az egyik legkomplikáltabb mérkőzésünk volt ez a DVSC taktikája miatt, meglepett, hogy a Loki védekezni érkezett Felcsútra. Szerencsére a végén meg tudtuk nyerni.” – nyilatkozta Hornyák Zsolt a dvsc.hu-n a Puskás Akadémiától.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.

Pusztulnak a halak a Kaposon és a Sión, olajos szennyezés okozza a problémát

Az elmúlt napokban több horgász is a Kapos-folyón és a Sió-csatornán észlelt halpusztulásról számolt be, és mostanra részben kiderült, mi áll a háttérben.