Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,12 Ft
Font
479,39 Ft
Bitcoin
61,348 $

Megasztár: videón Alekosz exének bemutatkozása a válogatóról (videó)

Alekosz korábbi exe is úgy döntött, hogy kipróbálja magát a Megasztárban, ahol mindenki előtt adott a lehetőség.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

A Megasztár idei válogatója minden eddiginél izgalmasabb, látványosabb és még a vártnál is több nagy tehetségre bukkantak Rúzsa Magdiék. Természetesen azok sem voltak kevesen, akik nehezen bírták a kritikát, volt, aki Magdit osztotta ki, miután nem volt elégedett az értékeléssel.

Korábban Schobert Norbi nagyobbik fia szintén feltűnt a válogatón, és ha neccesen is, de továbbjutott. Ismét énekelni fog Norbi Jr., így nem kizárt, hogy a folytatásban újra találkozhatunk vele, ha a következő akadályt is sikerrel fogja venni. Soron kívül Csoportos mészárlás történt Haitin, legkevesebb 70 ember meghalt

Arra sem számíthattunk, hogy Alekosz korábbi barátnője, Varsányi Réka is jelentkezni fog, márpedig megtörtént. Marics Peti ismerte fel először Alex exét, akiről elmondta, egy igazi aranyszívű és végtelenül türelmes nő, amit az Ázsia Expresszben nem egyszer bizonyított.

Összesen másfél évig voltak együtt, majd betelt a pohár, kiadta Alekosz útját. Azóta Aleknek új barátnője lett, elhagyta Magyarországot, míg volt kedvese egyre többet szerepel a médiában, most épp a Megasztárban láthatjuk viszont.

Az Európai Parlament rövidesen kiadhatja Magyar Pétert a hatóságoknak

Szakértő szólalt meg az ügyben, aki szerint könnyedén meglehet, az EP kiadja a hatóságoknak Magyar Pétert.