Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,87 Ft
Euró
401,42 Ft
Font
479,15 Ft
Bitcoin
61,769 $

Megasztár: az egyik versenyző megmondta a magáét Rúzsa Magdiról (videó)

Nem mindenki viseli el a kritikát, a kudarcot, és néha emiatt a zsűri is kap némi kritikát a Megasztárban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Rúzsa Magdi egyértelműen a legnagyobb név a Megasztár zsűrijében, az sem véletlen, hogy ö ül középen, nemcsak amiatt, mert nő. Egyszerűen hihetetlen tehetség, és egy olyan múlt van mögötte, amit nehéz utánozni.

Hazánk talán legjobb énekesnője, még akkor is, ha ez részben szubjektív. A hangi adottságait sem lehet vitatni, ahogyan azt sem, hogy kiváló háromszoros anyuka, aki úgy döntött, igent mond a Megasztárra, ami a lehető legjobb döntés volt tőle. Soron kívül Szijjártó Péter bejelentette, további magyar állampolgárokat menekítenek ki Libanonból

A tehetségkutató valaha volt legnagyobb felfedezettje sokszor komoly, de vannak vicces pillanatai is. Szerencsére ott van mellette Marics Peti, aki mindig gondoskodik arról, hogy Magdi elnevesse magát, és ez most sem volt másképp, miközben az egyik versenyző kiosztotta az énekesnőt.

„Ha valaki jobb nála, az kiesik, mert azt hiszi, ó róla szól a Megasztár, közben nem!” – mondta Rúzsa Magdiról a sértődött versenyző, aki nem volt túlzottan elégedett azzal, amiket Magdi mondott róla. Ne felejtsétek, rövidesen folytatódik a Megasztár, már nem kell sokat várnunk az új adásrészre.