Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
401,66 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
61,504 $

Európa-liga: videón a Ferencváros veresége a Tottenham ellen

Nem érdemelt vereséget a Ferencváros a Tottenham ellen, akár még győzhetett volna is a magyar csapat az Európa-ligában.

...svg content...Fotó: Matheus Saldanha, a Ferencváros játékosa a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 2. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Tottenham Hotspur mérkõzés után a budapesti Groupama Arénában 2024. október 3-án. Az angol csapat 2-1-re gyõzött. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros ugyan két vereségen van túl az Európa-ligában, egyik meccsen sem érdemelte meg ezt az eredményt. Sőt, legutóbb a Tottenham ellen nyerhetett is volna, ám ezúttal sem állt melléjük a szerencse.

Varga Barnabás kétszer is betalált, végül azonban csak az egyik találatát adták meg. Joggal bosszankodhat a Fradi, miután a Tottenham semmivel nem volt jobb nála, és a döntetlen messze igazságosabb eredmény lett volna. Soron kívül A Nézőpont Intézet szerint Magyar Péter még a Tisza-szavazók felének sem szimpatikus

A futballban azonban ez nem mindig működik így, ami miatt most a Tottenham 3 ponttal távozott. Az Anderlecht ellen egy döntetlen lett volna igazságos, addig az angolokkal szemben adott volt a lehetőség a meglepetésgyőzelemre.

A Ferencváros közönsége ismét kitett magáért, igazi futballhangulatot generáltak, és az utolsó pillanatokig kitartottak. Varga kései szépítésével visszajött a remény, és a Tottenham nem nyugodhatott meg emiatt, nyomás alá kerültek.