Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,94 Ft
Euró
401,44 Ft
Font
477,69 Ft
Bitcoin
60,361 $

Fotókon Vajna Timi magánrepülős útja

Vajna Timi is élvezi az életet, az egyik kedvenc macskájuk is velük tartott a magánrepülős útra a távoli Egyesült Államokban.

...svg content...Fotó: Instagram/Timea Palacsik Rathonyi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Vajna Timi és párja régóta dolgoznak azon, hogy közös családot alapítsanak, de eddig nem jártak szerencsével. Sokan mások is ebben a helyzetben vannak, ami rendkívül frusztráló, hiszen csak szülőkké szeretnének várni.

Egyeseknek ez azonnal sikerül, addig mások számára évek telnek el anélkül, hogy mindez megtörténne. Sok esetben nem marad más lehetőség, mint az örökbefogadás, ami ugyancsak nem egyszerű, illetve más, mint amikor valaki a saját gyermekét szüli meg. Soron kívül Kiadós eső és borongós idő várható pénteken, több helyen is megdörrenhet az ég

Timi egyre többet aggódik emiatt, hiszen az idő telik, és ugyan rendkívül fiatalos, a szervezete öregszik. Mindent megtesz, ami csak lehetséges, emiatt is fontosak az olyan kirándulások, melyek feltöltik az embert.

Most is valami hasonlón járhattak, és megadták a módját, magángéppel repültek, amiről Timi több fotót posztolt. Nem mellesleg már több mint 2,2 millióan követik Timit az Instagram oldalán, amivel kevés magyar sztár tud versenyezni.

Szentkirályi Alexandra nem akar Karácsony Gergely helyettese lenni

Gulyás Gergely után Szentkirályi Alexandra is megerősítette, nincs olyan tervük, hogy Karácsony Gergely helyettese legyen a volt főpolgármester-jelölt.

Továbbra sem nyitják meg a Margitszigetet, hiába vonult el az árvíz

Egyelőre nem nyitják meg a Margitszigetet, ami a vártnál tovább tart zárva a látogatók előtt, miután a szakemberek biztosra akarnak menni.

300 ezer ember halhat meg 2030-ig az azbeszt miatt

Hazánkban 37, a ráktípushoz köthető halálesetet jegyeztek fel, amivel a középmezőnyben vagyunk a többi tagállamhoz képest.