Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,94 Ft
Euró
401,44 Ft
Font
477,69 Ft
Bitcoin
60,361 $

Hajtóvadászat folyik egy férfi ellen, aki késsel fenyegetett egy taxisofőrt és ellopta az autóját

A rendőrség nagy erőkkel keresi a 27 éves Lakatos Antalt.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy 27 éves férfi, Lakatos Antal életveszélyesen megfenyegetett egy idős taxisofőrt Budapest XVIII. kerületében, majd ellopta az autóját. A rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövető kézre kerítésére.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az incidens október 2-ára virradó éjszaka történt, amikor a fiatal férfi a VIII. kerületi Gázláng utcában beszállt a taxiba. A férfi a XVIII. kerületbe vitette magát, ahol azzal fenyegette meg a taxist, hogy megöli, ha nem adja át az autót. Soron kívül Kiadós eső és borongós idő várható pénteken, több helyen is megdörrenhet az ég

Az idős taxis átadta az autót, de szerencsére nem sérült meg az incidens során. A XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság rablás miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

A gyanúsítottat, Lakatos Antal budapesti lakost még aznap azonosították, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A férfi után jelenleg is hajtóvadászat folyik. Az eltulajdonított Ford Focus taxi, melynek rendszáma TX-AE 954, szintén körözés alatt áll.

Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri Lakatos Antalt, vagy bármilyen információval rendelkezik tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon, akár névtelenül is.

Szentkirályi Alexandra nem akar Karácsony Gergely helyettese lenni

Gulyás Gergely után Szentkirályi Alexandra is megerősítette, nincs olyan tervük, hogy Karácsony Gergely helyettese legyen a volt főpolgármester-jelölt.

Továbbra sem nyitják meg a Margitszigetet, hiába vonult el az árvíz

Egyelőre nem nyitják meg a Margitszigetet, ami a vártnál tovább tart zárva a látogatók előtt, miután a szakemberek biztosra akarnak menni.

300 ezer ember halhat meg 2030-ig az azbeszt miatt

Hazánkban 37, a ráktípushoz köthető halálesetet jegyeztek fel, amivel a középmezőnyben vagyunk a többi tagállamhoz képest.