Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,13 Ft
Euró
400,78 Ft
Font
476,27 Ft
Bitcoin
60,486 $

Gulyás Gergely szerint Magyar Péter egyvalamiben már megelőzte Gyurcsány Ferencet

Gulyás Gergely miniszter szerint Magyar Péter azzal igyekszik felvenni a versenyt Gyurcsány Ferenccel, hogy még több valótlanságot állít.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. augusztus 22-én. MTI/Soós Lajos
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Gyulás Gergely és Magyar Péter egykor jó kapcsolatot ápoltak egymással, de ez már a távoli múlt. Magyar más irányt vett, és minden nap megragadja a lehetőséget arra, hogy a kormányt támadja, és arra számít, hogy fél éven belül már a Tisza Párt lesz az első párt, nem a Fidesz.

Sokan kételkednek ebben, és a 2026-is választásokig még rengeteg minden történhet. A csütörtöki Kormányinfón beszélt Gulyás arról, hogy Magyar úgy tudja felvenni a versenyt Gyurcsány Ferenccel, ha még több valótlanságot állít. Soron kívül Nagy bejelentés: programot indít a kormány a fiatalok lakhatása elősegítése érdekében

Ennek kapcsán mondta azt a miniszter, hogy a Tisza Párt elnöke folyamatosan vádaskodik, mindenfajta bizonyíték bemutatása nélkül, addig őt lopással vádolják a diszkós ügyben. Gulyás szerint az is beszédes, hogy Magyar nem mond le a mentelmi jogáról, noha korábban többször is azt mondta, meg akarják szüntetni a mentelmi jogot.

A Wizz Air is reagált a 20 órás járatkésésre, ekkor landolhat a gép Budapesten

A szerkesztőségünk számára megküldött közleményből minden kiderül.