Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,62 Ft
Euró
401,59 Ft
Font
477,00 Ft
Bitcoin
61,147 $

Hatalmas meccsre készül a Ferencváros, de nem félnek az angol sztárcsapattól

A Ferencváros hamarosan pályára lép a Tottenham ellen, ami egy sokkal nehezebb mérkőzésnek ígérkezik, mint az Anderlechttel szemben.

...svg content...Fotó: Pascal Jansen vezetőedző (j) és Dibusz Dénes kapus a Ferencváros labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2024. október 2-án. A csapat másnap az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspurt fogadja a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának második fordulójában. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az a Tottenham lesz a Ferencváros ellenfele az Európa-ligában csütörtök este, akik nemrég kiütötték a Manchester Unitedet az Old Traffordon. Ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen ellene nyernie a Fradinak, mert a Vörös Ördögök Ten Hag irányításával katasztrofális formában vannak, így a Spursnek nem volt nehéz dolga.

Könnyen lehet, hogy a magyar bajnokkal jobban meg fognak szenvedni, és természetesen nem feltett kezekkel lép pályára a csapat, ahogyan eddig sem. Dibusz Dénes is pozitív, és ez egy újabb lehetőség számára, hogy nemzetközi szinten is bizonyítsa, mire képes. Soron kívül Izrael likvidálta a Hamász gázai kormányának vezetőjét

„A Premier League az egyik legnívósabb bajnokság a világon. A táblázatban hátrébb álló csapatok is olyan erőt képviselnek, hogy a világ bármely országában megállnák a helyüket és az élmezőnybe tartoznának.” – emelte ki Dibusz a sajtóeseményen.

Meglepetés is születhet

A bajnokság egyik legjobbja látogat el a Fradihoz az Üllői útra, amit szép kihívásnak lát a magyar váltogatott kapusa. Egy egészen színvonalas és izgalmas meccsre van kilátás, melynek végén akár meglepetés is születhet, minden esély megvan erre.

„Most pedig a bajnokság egyik legjobbja lesz a vendégünk, szép kihívás előtt állunk. A Tottenham abszolút képes arra, hogy hátulról felépített támadásokkal operáljon. Nem feltétlenül viszik az alapvonalig a labdát, kiválóak a beadásaik. Ha ki kell jönni egy labdára, akkor jönni is fogok. Mindenki nagyon várta ezt a találkozót.”

„A hazai meccseink közül ez lesz a legnívósabb, nem is kérdés. Ezt övezi a legnagyobb izgatottság a szurkolók és a csapat körül is. Ez az izgatottság pedig motivációt jelent, hiszen a világ egyik legjobb csapata ellen lépünk pályára csütörtökön. A Tottenham az egyik olyan csapat, amely a végső győzelemre is képes lehet” – idézte a fradi.hu.