Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,33 Ft
Euró
399,96 Ft
Font
475,29 Ft
Bitcoin
60,408 $

Bajnokok Ligája: ezzel a góllal kapott ki a Real Madrid a Lille otthonában

Sok minden történt a Real Madrid Lille elleni mérkőzésén a Bajnokok Ligájában, ami hatalmas meglepetésre a franciák győzelmével ért véget.

...svg content...Fotó: Jude Bellingham, a Real Madrid (b) és Tiago Santos, a Lille játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája Ligája alapszakaszának második fordulójában játszott Lille-Real Madrid mérkõzésen a villeneuve-d'ascqi Pierre Mauroy Stadionban 2024. október 2-án. MTI/AP/Thibault Camus
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán nem túlzás azt állítani, hogy valóban az év egyik legnagyobb meglepetésén vagyunk túl a Real Madrid franciaországi veresége miatt, miközben a Bayern München az Aston Villa otthonában kapott ki, ami már inkább benne lehetett a pakliban.

Szoboszlai Dominik nemcsak kezdett, hanem gólpasszt is adott Salahnak, aki hatalmas gólt lőtt a Bolognának. Nem sokan tippelhettek arra, hogy a Real Madrid és a Bayern München egyetlen egy találatot sem szeret az este folyamán, de megtörtént. Soron kívül Izrael likvidálta a Hamász gázai kormányának vezetőjét

A Lille hősiesen védekezett a királyi gárda ellen, akik Camavinga kezezése miatt kerültek nehéz helyzetbe. A hazaiak nem hibáztak a büntetőpontnál, és nemcsak a vezetést, hanem a 3 pontot is megszerezték, amit méltó módon ünnepeltek meg az öltözőben.

Nagyon rég volt példa arra, hogy a madridiak vereséget szenvedjenek a Bajnokok Ligájában, de minden más sorozatot figyelembe véve is. Legutóbb január közepén kapituláltak, amivel egy igen hosszú sorozat zárult le számukra.

A videós összefoglalóban a gólt is láthatjuk, és noha a Real Madrid az utolsó 15 percben mindent egy lapra feltéve támadott a csereként beállt Mbappéval, nem tudtak egyenlíteni. Ancelotti elismerte a vereséget, még mindig van dolga a Real új rendszerének összerakásával, miközben a visszavonult Kroos egyértelműen hiányzik a középpályáról.

Kiss László ki szeretett volna jönni a börtönből, hogy részt vehessen az alakuló ülésen

A jelenleg is letartóztatásban lévő polgármester kérvényezte, hogy elmehessen az önkormányzat alakuló ülésére, de az ügyészség elutasította ezt.