Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,97 Ft
Euró
399,88 Ft
Font
480,42 Ft
Bitcoin
61,958 $

Ázsia Expressz: begőzölt egy rendőr Krausz Gáborra, fegyvert fogott rá és lökdöste

Újabb részletek láttak napvilágot Krausz Gábor rendőrségi incidenséről, mely Tajvanban történt az Ázsia Expressz ideje alatt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Már nem egy felvételt láthattunk Krausz Gábor rendőrségi incidenséről, amit ő maga idézett elő. Átlépett egy határt, amiben Szuperák Barbie nem akart részt venni, sejthette is, hogy ebből még nagyobb gondok lehetnek.

A súlyos incidens előtt Gábor haza akart menni, ezúttal még Mikes Anna sem tudta őt igazán megnyugtatni. Ebben a hangulatban folytatta az útját a Séfek Séfe sztárja, majd túl agresszíven próbált autót szerezni, és ebből lett a gond. Soron kívül Fogdából hívta össze Óbuda alakuló ülését Kiss László

Gábor azt mondta, szerinte napszúrást kapott, kissé elvesztette a kontrollt, és valóban nem a legjobb módon stoppolt. Valaki kihívta rá a rendőrséget, viszont az egyik rendőr egyértelműen túlreagálta a dolgot, már azzal, hogy rögtön fegyvert fogott Gáborra.

A séf elismerte, tele lett nála a gatya, majd amiatt is, hogy a rendőr egyszerűen bekattant, lökdösni kezdte. Attól félt, hogy elsül a fegyver, de szerencsére a másik rendőr közbelépett, elvitte onnan a társát, akinél nem stimmelhetett valami.

Joe Biden nemet mond az iráni nukleáris létesítmények megtámadására

Az USA elnöke nem támogatja az iráni nukleáris létesítmények megtámadását, aminek súlyos következményei lehetnek.