Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,18 Ft
Euró
398,93 Ft
Font
478,89 Ft
Bitcoin
61,911 $

Ázsia Expressz: Béres Anett gyilkosnak állította be Zsigmond Angit

Mindent megtett Béres Anett annak érdekében, hogy Zsigmond Angit, a nagy rivális hátráltassa, bár a fiatal lányt sem kell félteni.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Ez a párcserék időszaka, ami mindig tartogat új feszültségeket, és ez minden párosnál érezhető volt. A TV2 tekert egyet a hangulaton, amikor úgy döntött, Anett és Angi egymás mellett folytatja tovább a játékot, akik soha nem lesznek barátnők.

Anett nem kevés sértést kapott az Ázsia Expressz alatt, amiből botrány kerekedett a stúdióban a kibeszélő ideje alatt. Ugyan ölelgetés lett a vége, arra senki ne számítson, hogy Anettnek és Anginak lesznek még közös programjaik. Soron kívül Tanárvizsga: tízezer pedagógus már levizsgázott, 27-en megbuktak

Jelenleg egymás mellett kénytelenek versenyezni, miközben igyekeznek a másikat hátráltatni. Ez a korább évadokban is működött, sok humoros jelenetet láthattunk, főleg stoppolásnál, ami normál körülmények között sem egyszerű.

Anett még azt is bevetette, hogy azt mondta a helyieknek, Angi egy gyilkos, szóval ne vegyék fel. Közben a TikTok-os lány amiatt aggódott, mi van, ha valaki ezt elhisz, majd rájuk hívják a tajvani rendőrséget, akikkel Krausz Gábornak máris lett egy ügye a nyílt utcán.