Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,79 Ft
Euró
398,02 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
62,249 $

Smink nélkül mutatta meg arcát Szabó Zsófi

Szabó Zsófi smink nélkül is szép nő, ezt most Andrei Mangra oldalán mutatta meg, akivel gőzerővel készül a Dancing with the Stars ötödik évadára.

...svg content...Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A háttérben mindenki megállás nélkül gyakorol, többek között Tóth Gabi is, aki a párjával, Papp Máté Bencével készül a Dancing with the Stars új szezonjára. Remek közöttük a hangulat, és az énekesnő lehet az egyik nagy favorit.

Szabó Zsófi szintén hatalmas nézőszámot fog generálni a jelenlétével, számára is meghatározó lehet ez a műsor, többek között érzelmileg is. Bőven van mit elmesélnie a színpadon, és ha sokáig marad versenyben, egészen más emberként nézhet majd vissza erre a fantasztikus utazásra. Soron kívül Szentkirályi a budapesti korrupcióról: Karácsony hagyta, hogy mindenki szabadon garázdálkodhasson

A lehető legjobb kezekben van, ugyanis Andrei Mangra a táncpartnere, aki korábban Tóth Andival tarolt. Két évvel ezelőtt versenyzett utoljára a műsorban, ám az váratlan véget ért számára, mivel már az első adás végén búcsúzott Rubint Rékával.

Döbbenetes volt, alig akarták elhinni mindezt az emberek, de megtörtént. Zsófi természetesen nem akar így járni, és Rékához hasonlóan nagyon sokat gyakorol, most épp smink nélkül mutatta meg az arcát. A fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Elkezdődött: Izrael bejelentette, rakétaesőt indított ellenük Irán (videó)

Úgy tűnik, Irán hadat üzent Izraelnek, amivel még inkább kiszélesedhet a háború a Közel-Keleten.