Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,79 Ft
Euró
398,02 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
62,249 $

Kiszivároghatott a Samsung Galaxy Fold6 Special Edition megjelenési dátuma

Nagyon megtévesztő, de nem, ez nem a Galaxy Z Fold Special Edition.

...svg content...Fotó: Samsung
Mobil
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Samsung karcsúbb, könyv stílusú összehajtható készülékét a pletykák szerint Galaxy Z Fold Special Edition névre keresztelték , és állítólag szeptember 25-én indult volna útjára. Nos, ez nyilvánvalóan nem történt meg, de megjelent pár érdekes infómorzsa, amik csak nemrég futottak be.

A közösségi médiában megjelent pletykák szerint egy koreai kiskereskedő látszólag kiadta a Samsung Galaxy Fold6 Special Edition előrendelési és megjelenési időablakát is. Természetesen nem elképzelhetetlen, hogy csak egy elírásról van szó, hiszen eredetileg Galaxy Z Fold Special Edition névre keresztelték a készüléket. Soron kívül Szentkirályi a budapesti korrupcióról: Karácsony hagyta, hogy mindenki szabadon garázdálkodhasson

Sőt, az is lehetséges, hogy a Fold6 lesz a készülék tényleges kereskedelmi neve, de még az is benne van a pakliban, hogy az egész csak egy hangzatos kitaláció. A pletyka szerint a készülék előrendelése október 18-án kezdődik és október 24-én ér véget.

Állítólag maga a készülék október 25-én debütál hivatalosan. Egyelőre nem tudni, hogy van-e valóságalapja a pletykáknak és az infómorzsáknak, így azt javasoljuk, mindenki kezelje fenntartásokkal a fentieket.

Elkezdődött: Izrael bejelentette, rakétaesőt indított ellenük Irán (videó)

Úgy tűnik, Irán hadat üzent Izraelnek, amivel még inkább kiszélesedhet a háború a Közel-Keleten.