Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,38 Ft
Euró
397,73 Ft
Font
477,56 Ft
Bitcoin
63,990 $

Szijjártó Péter szerint Magyarország jelentheti a hidat a Kelet és a Nyugat között

Szijjártó Péter külügyminiszter ismét repülőre szállt, ezúttal csak Berlinig utazik, ahol azonban fontos egyeztetések várnak rá.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Európa

Kiss László

Szerkesztő

Szijjártó Péter gyakorlatilag megállás nélkül úton van, számos tárgyalás van mögötte és előtte. Most ismét a Liszt Ferenc Repülőtérről jelentkezett be, ahonnan Németország, Berlin felé veszi az irányt, ahol fontos megbeszélések várnak rá.

Ahogyan a külügyminiszter fogalmazott, Magyarország jelentheti a hidat a Kelet és a Nyugat között. Ugyan Magyarország nem tartozik a legnagyobb ország közé, gazdasági szempontból messze nagyobb szerepet játszik Európában és azon túl, mint más nagy országok. Soron kívül Rekordgyorsasággal, alig 14 perc fogtak el egy autókat feltörő fiatalt a pécsi egyenruhások

Ezzel együtt Szijjártó ismét kijelentette, nem támogatják a Kína ellenes vámokat, ahogyan a nagy német autóipari vállatok sem. A kérdés továbbra sem dőlt el, -és ez egy újabb fontos lépés lehet a végleges megoldás felé.

„Lesz itt ma minden Berlinben, stratégiai konferencia a kis országok szerepéről (mi jelenthetjük a hidat a Kelet és a Nyugat között), találkozó a nagy német autóipari vállalatok vezetőivel (sem ők, sem mi nem támogatjuk a Kína ellenes vámokat) és berlini folyamat külügyminiszteri tanácskozás (a nyugat-balkáni államokat minél előbb fel kell venni az EU-ba).” – írta a Facebook oldalán Szijjártó Péter.

Vitézy Dávid beváltotta ígéretét, benyújtotta a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó javaslatát

Vitézy meglépte, már csak az a kérdés, hogy mi lesz a javaslat sorsa.