Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,38 Ft
Euró
397,73 Ft
Font
477,56 Ft
Bitcoin
63,990 $

Magyar Péter bejelentette, jelképet váltott a Tisza Párt

Bejelentéssel kezdte a napot Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, aki ismertette, milyen jelképpel folytatja tovább a pártja.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetõje, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitamûsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Magyar Péter hétfő este egy hosszabb élő interjúban beszélt többek között arról is, nagyjából tudja, miket tartalmaznak azok a hangfelvételeket, amiket a volt barátnője, Vogel Evelin készített róla. Ezek a hanganyagok azonban messze hosszabbak lehetnek, mint amit anno Magyar vett fel titokban a volt feleségéről, Varga Juditról.

Magyar továbbra is biztos a Tisza Párt 2026-os győzelmében, sőt, azzal számol, hogy fél éven belül a Fidesz előtt lesznek. Jelenlegi pár százalék a különbség a két párt között a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint.

A Tisza Párt elnöke, aki tömegtüntetést szervez a közmédia székháza elé Óbudára ezen a hétvégén, most azt jelentette be, hogy mától új jelképe van a pártnak. „A TISZA Párt jelképe a mai naptól az 1956-os lyukas zászló. A mostani független, szuverén Magyarország nem létezne az 56-os hőseink hazaszeretete és áldozata nélkül.” – írta a Facebook oldalán.

„Legyünk rájuk büszkék és legyünk nekik mindig hálásak, hogy 68 évvel ezelőtt megcselekedték, amit megkövetelt a haza. Nekik köszönhető, hogy a magyar név megint szép lett, méltó régi nagy híréhez.”

A tüntetés kapcsán is üzent, és arra kérte az embereket, ne hagyják otthon a lyukas magyar zászlót. „Találkozzunk október 5-én és 23-án! Ne hagyd otthon a lyukas zászlót!” – tette hozzá a bejegyzésében.

Vitézy Dávid beváltotta ígéretét, benyújtotta a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó javaslatát

Vitézy meglépte, már csak az a kérdés, hogy mi lesz a javaslat sorsa.