Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,38 Ft
Euró
397,73 Ft
Font
477,56 Ft
Bitcoin
63,990 $

Egészen elképesztően vonzó Cristiano Ronaldo barátnője (fotók)

Folytatódik Georgina Rodríguez luxusélete, amit sokan irigyelnek, és nem véletlenül, mert mindent megkap, amit csak akarhat.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo oldalán olyan népszerűségre, ismertségre tett szert Georgina, amiről még álmodni sem merhetett. Az egykor bolti eladóként dolgozott fiatal modell lassan már 64 millió követőt tudhat magáénak az Instagram oldalán.

Ez már önmagában komoly megélheti forrást jelenthet számára, ugyanakkor ezzel sem kell foglalkoznia, hiszen Ronaldo által akkora vagyon áll a rendelkezésére, hogy azt felfogni sem lehet. Természetessé vált számára a magángép használata, a több millió eurót érő ékszerek viselése, és így tovább. Soron kívül Rekordgyorsasággal, alig 14 perc fogtak el egy autókat feltörő fiatalt a pécsi egyenruhások

Valóban fényűző életet élhet, és hiába a pletykák, továbbra is nagyon boldog Ronaldo mellett, aki a legutóbbi gólját a 2005-ben elhunyt édesapja születésnapján szerezte. Ez egy több mint érzelmes pillanat volt számára, és sosem feledi az apját.

Georgina a munkája miatt gyakran ül repülőre, legutóbb Párizsban járt, ahol hamar felhívta magára a figyelmet. Egy igazi álomnő, álomszerű formákkal, és természetesen a divatra is extra nagy hangsúlyt fektet a dekoltázsa mellett.