Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,38 Ft
Euró
397,73 Ft
Font
477,56 Ft
Bitcoin
63,990 $

Élőben közvetíti a televízió Marco Rossi nagy bejelentését

Marco Rossi szövetségi kapitány nagy bejelentésre készül, amit élőben fog közvetíteni a televízió kedd délután.

...svg content...Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatott sajtótájékoztatóján a telki edzőközpontban 2024. szeptember 9-én. A magyar válogatott a következő napon Bosznia-Hercegovina csapatát fogadja a Puskás Arénában a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulós meccsén. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nemrég sajtótájékoztatót tartott Marco Rossi, aki tisztába tett pár dolgot a magyar válogatott kapcsán, mely mostanában igen sok támadást kap. A csapat elismeri, gödörben vannak, viszont mindent megtesznek azért, hogy kikerüljenek onnan.

A németek elleni súlyos, 5-0-s vereség után csak döntetlent játszott Bosznia-Hercegovina ellen a csapat a Puskás Arénában, ugyanakkor az igazsághoz, a telje képhez az is hozzátartozik, hogy rengeteg helyzetet dolgoztak ki, és még csak szerencséjük sem volt. Soron kívül Marco Rossi nagy bejelentést tett

Hamarosan ismét hazai környezetben léphet pályára a csapat a Nemzetek Ligájában, ezúttal Hollandia ellen. Október 11-én rendezik meg a mérkőzést 20 óra 45 perctől, ami előtt keretet hirdet Rossi. Ma 13 órakor kezdődik a hivatalos esemény, amit az M4 Sport élőben fog közvetíteni.

A válogatott idén még Bosznia-Hercegovinával, Hollandiával és Németországgal fog még játszani. A bosnyákok és a hollandok ellen idegenbe látogatunk, míg a németekkel a Puskás Arénában mérkőzünk meg, aminek reményeink szerint még lesz tétje.