Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,30 Ft
Euró
397,23 Ft
Font
476,55 Ft
Bitcoin
64,077 $

Újra közlekednek az éjszakai vonatok Magyarország és Lengyelország között

A MÁV bejelentette, már közlekednek az éjszakai vonatok Magyarország és Lengyelország között viharos időszak elvonultát követően.

...svg content...Fotó: Facebook/MÁV
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Mávinform adott tájékoztatást arról, hogy újra közlekednek az éjszakai vonatok Magyarország és Lengyelország között. Miután a szeptember közepi viharos időjárás jelentős károkat okozott Lengyelország vasúti hálózatán is, az elmúlt hetekben nem volt lehetséges a közvetlen vasúti közlekedés a két ország között.

A közleményben foglaltak szerint a Metropol EuroNight (476; 477) Budapest-Varsó közötti kocsijai mindkét irányban már a teljes útvonalon közlekednek. Ugyanakkor a nappal közlekedő Báthory EuroCity (EC 130; 131) azonban továbbra is csak a cseh-lengyel határ közelében fekvő Hranice na Moravě állomásig közlekedik, illetve onnan is indul. Soron kívül Megtörtént a vádemelés a szolnoki kalandparkban egy gyermeket felrúgó karateedző ellen, börtönbe kerülhet

Amerikai bombázó is részt vesz a dél-koreai katonai parádén, Észak-Korea forrong

Dél-Korea szándékosan élesztette fel a katonai parádét, mellyel az a céljuk, hogy elrettentsék a folyamatosan nukleáris fegyverekkel fenyegetőző Északot.