Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,30 Ft
Euró
396,92 Ft
Font
475,70 Ft
Bitcoin
63,959 $

Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

Gyurcsány Ferenc átlépett egy határt, ami miatt Kövér László elvette tőle a szót, de még ez sem akadályozta meg abban, hogy folytassa.

...svg content...Fotó: Ellenzéki képviselõk szavaznak, középen Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetõje az Országgyûlés plenáris ülésén 2024. április 10-én. Az elsõ sorban Nagy István agrárminiszter (j), mellette Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc a DK elnökeként szólalt fel hétfő délután, miután Orbán Viktor miniszterelnök beszédet tartott. A volt kormányfő, aki szerint vele jobb volt Magyarországon az élet, hazaárulónak nevezte a kormányt és Orbán Viktort.

Ez már sok volt Kövér Lászlónak, aki élt a jogával, és elvette a szót Gyurcsánytól, majd figyelmeztette. Amikor visszaadta neki a szót, ugyanott folytatta, ahol azt abbahagyta, és ezzel végleg kihúzta a gyufát.

Hangsúlyozta, ne gondolja, hogy mindent megengedhet magának, és rendre utasította. Megjegyezte, semmi joga nincs arra, hogy a kormányt és Orbán Viktort hazaárulónak nevezze. „Világosan beszéltem?” – kérdezett vissza Kövér. Kiemelte, nem engedhet meg magának mindent, mint azt tette 2006 októberében.

Végül leültette Gyurcsányt és kért neki egy pohár vizet, mert úgy látta, nincs igazán magánál. Ez volt az elmúlt időszak leghangosabb vitája, miután a korábbi miniszterelnök ordibálva folytatta tovább, és Kövér Lászlót is minősítette.

Megkezdődött Marine Le Pen és párttársainak pere a párizsi büntetőbíróságon

Feltételezett fiktív uniós állások, valamint európai parlamenti juttatások törvénytelen felhasználása miatt állnak bíróság elé az érintettek.