Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
397,16 Ft
Font
477,41 Ft
Bitcoin
63,688 $

Jön a Gmail-funkció, ami helyettünk válaszol majd az e-mailekre

Megérti a levelezés tartalmát, és annak megfelelően javasol komplett válaszokat a Google MI-je a Gmailben. Van azonban egy elég komoly korlátozás.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Google még 2017-ben vezette be a Gmailben az „okos válasz” (smart reply) funkciót, mely akkor lehet a felhasználó segítségére, ha épp nem találja a megfelelő szavakat egy válasz során – ilyen esetekben gépileg megírt sablonokból lehet válogatni. A hírek szerint a funkció még okosabb lesz, természetesen a Gemini mesterséges intelligencia közreműködésével.

A Google ugyanis bejelentette a chatbot technológiájának integrációját, mely már nem csak sablonos, előre megírt válaszokat fog adni. Az új okos válasz ugyanis megérti az e-mail egészét, és annak kontextusához igazodva tud felajánlani lehetséges válaszokat – írja a HVG az Engadgetre hivatkozva. A részleteket illetően hozzáteszik: Soron kívül Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

A választott választ ebben az esetben is lehet szerkeszteni küldés előtt, ami olykor szükségessé is válhat az MI esetleges hibái miatt. A korábbi változatnál azonban sokkal személyesebb, az e-maileket jobban átlátó eszközt kapnak a felhasználók, aminél már jó eséllyel a másik fél is kevésbé érzi majd azt, hogy csak egy gépi választ kapott az üzenetére.

Az újdonság valamennyi üzleti és oktatási Google-csomagba megérkezik hamarosan, ahogyan a Google One AI Premium előfizetések birtokosai is megkapják. Ez sajnos azt is jelenti, hogy az ingyenes felhasználók nem fogják tudni használni azt – jegyzik meg a cikkben.

Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy „időgépet” építenek a Google keresőjébe: partnerségre lépett a Google és az Internet Archive, amely által már a keresőben is vissza lehet nézni egy weboldal régebbi változatát. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, mit lehet tudni a Meta új MI-asszisztenséről.

Orbán Viktor egyetlen mondattal rakta helyre Gyurcsány Ferencet

Orbán Viktornak nem volt szüksége többre egy mondatnál azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalt, majd elvették tőle a szót.

Jön a Gmail-funkció, ami helyettünk válaszol majd az e-mailekre

Megérti a levelezés tartalmát, és annak megfelelően javasol komplett válaszokat a Google MI-je a Gmailben. Van azonban egy elég komoly korlátozás.