Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,62 Ft
Euró
397,07 Ft
Font
474,78 Ft
Bitcoin
64,061 $

Ezért nem szabad előre utalni ismeretleneknek: egy fiatal veszprémi nőnek 300 ezer forintja bánta

Azt gondolta, nagyon jó üzletet csinált. A telefon viszont soha nem érkezett meg.

...svg content...Fotó: Pixabay / Illusztráció
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság friss beszámolója szerint egy fiatal veszprémi nő mobiltelefont szeretett volna vásárolni egy internetes hirdetésen keresztül.

Az ajánlat vonzónak tűnt, ezért úgy döntött, gyorsan el is utalja a pénzt, nehogy lemaradjon a remek ajánlatról. Az eladó megadta a nevét, és az ár is kedvező volt, így a nő előre, több részletben utalt át összesen 280 ezer forintot. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Csakhogy a vásárlás végül rosszul sült el, mivel a megrendelt készülék sosem érkezett meg, és a pénzét sem kapta vissza. A rendőrség nyomatékosan felhívja mindenki figyelmét az eset kapcsán arra, hogy ismeretleneknek ne utaljunk előre, csak megbízható webáruházakból vásároljunk:

Ne feledje, hogy az ilyen alkalmi adásvételek mögött sokszor csalók állhatnak, akiknek célja csakis az, hogy a pénzünket megszerezzék. Mindig csak biztonságos, ismert és jó értékelésű ű webáruházakból vagy eladóktól vásároljon! Mindig nézze meg az eladó értékeléseit, hogy el tudja dönteni, mennyire megbízható!