Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,78 Ft
Euró
397,36 Ft
Font
475,41 Ft
Bitcoin
63,784 $

Schobert Norbi fia egy nagyon komoly BMW-vel bukkant fel (fotók)

A mindig rendkívül fitt fiatal Schobert Norbi Jr. szereti az autókat, most épp egy ultramodern BMW-t volt lehetősége vezetni.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi fiának is köszönhetően sok új tartalékosa lett a Magyar Honvédségnek. Büszke rá a családja, Rubint Réka anyatigrisként védte meg a fiát az őt támadóktól, noha Norbi az elsők között ment segíteni a hadseregnek árvíz idején.

Már a Megasztárban is bizonyított, bejutott a következő körbe, és valóban remek hangi adottságokkal rendelkezik. Nem sokat pihen, miután tanul, sportol, párkapcsolatban él, eseményekre jár, és így tovább. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Nem tartozik azon fiatalok közé, akik rengeteget ülnek a számítógép előtt, és amikor tehetik, csak játszanak. Helyette más formában aktív, nemrég például egy hivatalos futóversenyen vett részt, amit nagyon élvezett. A helyszínre egy igencsak stílusos BMW-vel érkezett meg, amiért köszönetet mondott.

„A mai napon részt vettem a 25. Kerületi Kaptató futóversenyen és nagyon szeretném megköszönni a lehetőséget a @premiumautomagyarorszag-nak, hogy biztonságban el is juthattam oda.” – írta a posztjában Norbi.