Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,29 Ft
Euró
397,70 Ft
Font
476,02 Ft
Bitcoin
63,708 $

Menczer Tamás szerint Magyar Péter oda fog jutni, ahová Jakab Péter

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Tisza Párt elnöke a magánéletében is megbukott.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter „egy notórius, beteges hazudozó, aki bármit elmond, bármit bemond, bármilyen szerepet eljátszik”. Szavai a HírTV Bayer-show című műsorának vasárnap esti adásában hangzottak el, majd azzal folytatta: „Korábban azt mondtuk, hogy ő az új Márki-Zay Péter, és ez sok tekintetben igaz is, de én ki szoktam egészíteni azzal, hogy egyébként ő az új Jakab Péter is”.

Ezután hozzáfűzte: „Magyar Péter azért hasonlít kísértetiesen Jakab Péterre, mert bármit képes rezzenéstelen arccal előadni, ez egyben azt is mutatja, hogy a Tisza Párt elnöke egy notórius hazudozó. Magyar Péter először azt mondta, hogy nem fog politizálni, másnap már politizált, azt mondta, hogy nem megy az Európai Parlamentbe, aztán mégis ment, aztán azt mondta, szereti a családját, később azt, hogy szereti a barátnőjét, aztán kiderült, hogy az összes nő, aki körülötte volt, rettegett”.

Menczer mindemellett úgy véli, a Tisza Párt vezetője a magánéletében is kudarcot vallott, hiszen a volt felesége, majd a volt élettársa is egybehangzóan ugyanazt állította, hogy agresszív, félelemkeltő és önző. A Fidesz kommunikációs igazgatója továbbá kihívást is intézett a politikushoz: „Szedd össze a bátorságodat, legyél férfi, és ha már a 2026-os választásról beszélsz mindig, akkor az én választókörzetemben indulj el, legyél kedves!”.

Ezt követően azt üzente, Magyar Péternek ki kellene bújnia a mentelmi joga mögül, és most már ideje lenne vállalni a felelősséget – szemlézte az adást a Magyar Nemzet. Menczer Tamás korábban is üzent Magyar Péternek, a mostani előtt például azt: „Vége van, Peti”. Ez azután hangzott el, hogy kiderült, a Tisza Párt elnöke nem mond le a mentelmi jogáról. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy Karácsony Gergely szerint Magyar Péter nem tudná őt legyőzni Budapesten.