Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,29 Ft
Euró
397,70 Ft
Font
476,02 Ft
Bitcoin
63,708 $

Megasztár: amerikai sztárokkal adott koncerteket, mégsem jutott tovább

Arnóczky Noémi sem juthatott tovább, hiába van jó hangja, egyrészt túl sok volt, viszont ő jól fogadta mindezt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Ezt nem mindenki mondhatja el magáról, egyesek egyenesen megsértődtek, de akadt olyan versenyőz is, aki Papp Szabi kritikája hallatán azonnal zokogásban tört ki. Ugyan végül továbbjutott, messze jobb énekesek is vannak nála a mezőnyben.

Váradi Melani is közéjük tartozik, aki óriásit énekelt, és ha valakire, rá biztosan érdemes lesz figyelni. Hozzá hasonlóan Kállay-Saunders vokalistája is nagyot ment, és lehetséges, hogy már most a Megasztár egyik komoly favoritja. Soron kívül Menczer Tamás szerint Magyar Péter oda fog jutni, ahová Jakab Péter

Arnóczky Noémi szintén nagy álmokkal érkezett meg a válogatókra, ám hiába, pedig amerikai sztárokkal is adott már koncerteket. Erős volt az ajánlólevele, viszont ezzel együtt sok is, amit a színpadon csinált, nem mindenkinek tetszett.

Marics Petinek egyáltalán nem jött át az, amit Noémi akart, és abban mindenki egyetértett, hogy túl sok mindent akart megmutatni egyszerre. Végül az a döntés született, hogy nem adnak neki még egy lehetőséget, más karaktert keresnek.