Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,55 Ft
Euró
397,06 Ft
Font
475,76 Ft
Bitcoin
64,421 $

Videón a Ferencváros csodacsatárának mesterhármasa a Puskás Akadémia ellen

Saldanha már most a Ferencváros szurkolóinak kedvence, aki igencsak látványos módon kezdte el termelni a gólokat az NB1-ben.

...svg content...Fotó: Végh Bence, az MTK (j) és Matheus Saldanha, az FTC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. szeptember 20-án. A Ferencváros 3-1-re győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Saldanha nagy igazolás volt a Ferencváros részéről, és folyamatosan törleszti a magas árát. Pillanatok alatt beilleszkedett, és szép számmal termeli a gólokat, legutóbb egy mesterhármassal hívta fel magára a figyelmet.

Mindezt úgy, hogy csak a 64. percben állhatott be, amikor 0-0 volt az állás a Puskás Akadémia ellen. 1 perccel a pályára lépését követően már megszerezte a vezetést, és a duplára sem kellett sokat várnia a közönségnek, akik rendkívül elégedettek vele. Soron kívül Karácsony Gergely: „Magyar Péter politikai fantáziája határtalan”

A 77. percben köszönt be újra, viszont nem állt meg ennyinél, a 82. percben ugyanis mesterhármassal üzent. Gyakorlatilag egyedül intézte el az ellenfelet, így a Fradi továbbra is 100%-os a bajnokságban, egyelőre senki sem találja az ellenszert velük szemben.

Karácsony a Magyar Péter vezette Tisza Pártról: Vitézy Dávidba lettek hirtelen szerelmesek

Karácsony Gergely főpolgármester elárulta, a Tisza Párt kizárólag Vitézy Dávidot támogatják főpolgármester-helyettesnek.