Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

A Ferencváros nyerte a nagy rangadót, a Puskás Akadémiát is legyőzték

A Ferencváros továbbra is veretlen az NB1-ben, 100%-os mérleggel vezetik az NB1-et, legutóbb a Puskás Akadémiát győzték le.

...svg content...Fotó: Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Ferencváros TC – Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 17-én. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Érdekesen alakulnak az események az NB1-ben, kezdve a Debrecen zuhanásával, még az új edzővel is. Nehéz megérteni, mi történik a DVSC-nél, és a szurkolók joggal aggódnak, mert nem jönnek az új eredmények.

A Paks viszont nyert, 7 meccset követően 13 pontosak a 3. helyen, de a két vereség miatt lépéshátrányba kerültek. Ugyanakkor Bognár György miatt sem szabad őket leírni, hiába nincs olyan erős keretük, mint például a Ferencvárosnak vagy a Puskás Akadémiának. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

A Fradi odahaza fogadta a Puskás Akadémiát vasárnap este, mely szorosabb mérkőzést hozott, legalábbis a 77. percig mindenképpen ez volt a helyzet. A csúcsigazolás Saldanha szerezte meg a vezetést a 65. percben, majd nem egész 10 perccel később duplázott, és a tripla is meglett neki a végén. Mindezt úgy érte, hogy a 64. percben lépett pályára csereként.

Mindezt három kapura tartó lövésből hozta össze a Ferencváros, addig a Puskás Akadémia nem tudott ebben érdemben válaszolni. A Fradi a győzelmével úgy 18 pontos 6 meccset követően, hogy a PAFC egy mérkőzéssel többet játszva 15 ponttal várja a folytatást a 2. helyen.