Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,738 $

Megasztár: valaki baseballütővel állt Rúzsa Magdiék elé (videó)

A Megasztár ma esti adását is érdemes lesz figyelni, lesznek nagy hangok, és igazi meglepetések is, nemcsak pozitív formában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

A Megasztár nagy erővel rajtolt el, hatalmas nézettséget generált, ami nem a legjobb hír az RTL számára. Az RTL és a TV2 ádáz harcot vív egymással a nézőkért, mely a következő években sem fog igazán változni, senki nem szólhat bele a nagyok csatájába.

A TV2 idei legnagyobb dobása talán még a vártnál is nagyobbat ment, és ha ez a folytatásban sem lesz másképp, még inkább borítékolható, hogy jövőre is lesz Megasztár. Ez minden valószínűség szerint így lesz, kérdés, hogy a zsűri együtt marad-e. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Rúzsa Magdi igazi vezér, az ő személye már most biztos lehet 2025-ben, legalábbis sokan csalódnának, ha nem. Miután Marics Peti a TV2 arca, szintén ott lehet jövőre, ám most foglalkozzunk az idei évaddal, ami csak nemrég vette kezdetét.

Jönnek furcsább figurák is, az egyik versenyző például kenyeret adott a zsűrinek, hogy lekenyerezze őket, majd biztos ami biztos, előkerült egy baseballütő is. Ez már kevésbé volt szimpatikus, viszont a humort mindenki értette.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.