Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,738 $

Berohant Lionel Messihez egy fiatal fiú, sprintelés lett a vége (videó)

Lionel Messi láthatóan jelezte a fiatal srácnak, siessen, mert a biztonságiak akkor már üldözőbe vették, hogy lekísérjék a pályáról.

...svg content...Fotó: Lionel Messi, az Inter Miami játékosa a közép- és észak-amerikai (CONCACAF) labdarúgó Bajnokok Ligájának Inter Miami-Nashville mérkõzésén a floridai Fort Lauderdale-ben 2024. március 13-án. MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Messi újabb nagy gólt lőtt Miamiban, de hiába, mert ez csak 1 pontra volt elegendő, nem többre. Az argentin világsztárt már az USA-ban is sokan ismerik, köszönhetően az átigazolásának.

Természetesen korábban sem volt ismeretlen az államokban, ám a megérkezésével igazi Messi-őrület vette kezdetét, aminek hatására azok is figyelik a mérkőzéseit, akik alapesetben nemigazán néznek futballt, legalábbis nem európait. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Az aranylabdás rekorder jól érzi magát Miamiban, régi vágya volt, hogy az MLS-ben játszhasson, és mivel Miami a kedvenc városa, minden adottá vált. Jó az időjárás, sok szórakozóhely van a part közelében, gyakorlatilag minden adott.

Messihez legutóbb egy fiatal srác rohant oda, de akkor már futottak utána a biztonságiak. Emiatt is jelezte neki, hogy gyorsan készítsék el a szelfit, aztán hagyja el a pályát, ami végül megtörtént, bár nem úgy, ahogyan a fiú tervezhette, mert elkapták.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.