Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Krausz Gábor Neóként tér vissza a TV2 képernyőjére egy másik műsorban (videó)

Krausz Gábor kedvenc műsora visszatér a TV2 képernyőjére, ami egyúttal A Konyhafőnök riválisa is lesz.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem panaszkodhat Krausz Gábor, a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb sztárja jelenleg. Folyamatosan képernyőn van, bár az Ázsia Expressz alatt messze több kritikát kapott, mint a Dancing with the Starsban, amit megnyert Mikes Annával.

Miután az első helyen végeztek a legutóbbi hajszán, esélyük van a végső győzelemre, ami igen nagyot szólna. Nem mellesleg komoly pénznyereményt kapnának érte cserébe, de egyelőre nagy titok övezi, ki lett a befutó. Ami biztos, Stohl András és Tilla már nincsenek versenyben, hiába voltak az egyik legjobb páros. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Krausz Gábor közben egy másik műsorban is főszerepet vállal, ugyanis indul a Séfek Séfe legújabb évada. Vomberg Frigyes és Wolf András szintén maradtak a helyükön, addig a TV2 egy igen látványos előzetest rakott össze, aminek egy jelenete a Matrix című filmet idézte Neóval, aki most Krausz volt.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.